Newsletter
Introduceti adresa dvs. de email:
Case pe structura de metal

 

 

 SC DAVIAS STEEL SRL a adoptat tehnologia de constructie americana Metal-Tech care se bazeaza pe  realizarea de constructii  cu panouri de metal inchise din tabla galvanizata de 1 sau 1,5 mm  deosebta de varianta clasica in care structura este confectionata din profile metalice  deschise care  se inchid ulterior cu OSB.

Unul dintre avantajul panourilor metalice si a structurii metalice fata de inchiderile cu OSB reprezinta  protectia fata de rozatoare si insecte probleme care se intalnesc des la constructiile pe structura de lemn sau cele inchise cu OSB. 

 


 

CASE PE STRUCTURA DE METAL

 Tehnologia folosita de DAVIAS STEEL se poate utiliza cu succes pentru construirea de case de locuit, obiective sociale, scoli, hoteluri, spitale, sedii de firme, etc. dar si pentru extinderi, mansardari s.a.m.d.
Elementele principale ale tehnologiei utilizate de DAVIAS STEEL sunt: panouri prefabricate, confectionate dintr-un otel special dublu galvanizat de 1 sau 1.5mm grosime,ambutisate la rece.


Peretii se pot placa la partea exterioara cu placi de polistiren (tencuite pe plasa din fibra de sticla(tencuiala termoizolanta) sau Heraklith (Placi din aschii mari de lemn tratate si ignifugate,care imita caramida, piatra aparenta sau lemn).
La partea interioara se utilizeaza placi de  gipscarton (in doua straturi), intre celel doua straturi se aplica un strat de izolatie din vata de sticla caserata cu folie de aluminiu.
Peretii astfel confectionati asigura un confort termic si fonic ridicat(echivalent cu cel asigurat de un perete din zidarie de caramida plina de 1.20m grosime-k=0.23W/m2K).

pereti interiori/exteriori

 

casa prejmer

 

balotesti 

 


Compartimentarile interioare sun realizate din placi de gipscarton de 12.5mm, prinse pe profile metalice dupa caz de 50,75 sau 100mm, izolate cu vata minerala.

Planseul
se poate confectiona prefabricat cu zabrelite din profil C inchise cu tabla sau din profile L confectionate din doua profile C puse "spate in spate" peste care se fixeaza deasupra panourilor de tabla galvanizata de 1mm si dedeasupra placii de gipscarton, sau se poate confectiona din tabla cutata cu inaltimea cutelor de 150mm care va avea rol de cofraj pierdut, peste care se toarna un strat de beton armat cu plasa de fier.


Sarpanta se poate realiza din grinzi cu zebrele formate din profile usoare DAVIAS STEEL sau calssic din lemn.

Instalatiile sanitare si termice
sunt realizate din tuburi flexibile din polibutilena ( Hepworth), fixate pe perete sau sapa.


Incalizirea se poate realiza cu radiatoare sau prin pardoseala.


Usile si ferestrele pot fi din plastic cu insetie metalica, aluminiu sau lemn.


Finisajele interioare si exterioare se realizeaza in functie de preferintele beneficiarului.


 

Avantajele tehnologiei utilizate de DAVIAS STEEL sunt: rapiditatea in executie(5-30 zile), calitatea ridicata, grad de prefabricateie ridicat, garantiile acordate(50 ani pentru structura rezistenta si 15 ani pentru instalatii) si nu in ultimul rand pretul deosebit de flexibil (de la 150EURO/mp+T.V.A. in cazul constructiilor structuarale "la rosu"- ce includ structura de rezistenta, placile interioare si exterioare, izolatiile, peretii sanitari, si la 320EURO/mp+T.V.A. in cazul constructilor la cheie)

 

 Proiect Pilot

Locuinta  amplasat in Comuna Prejmer -Brasov

 

 Evolutia lucrarilor  
 casa prejmer 1 casa prejmer 2
 casa prejmer 3prejmer7 
 Prejmer8 casa prejmer 4
 casa prejmer 5 casa prejmer int

 Duplex Balotesti ( ansamblu de 18  buc.)

balotesti 5

 
 balotesti 1 

balotesti3

balotesti5